Home » Praktische informatie

Praktische informatie

Professionaliteit gegarandeerd

 

Furelity is aangesloten bij Vereniging Voor Trimmend Nederland (VVTN), zo bent u altijd zeker dat:

1.De trimsalon is ingeschreven in het Nederlandse Handelsregister van de kamer van Koophandel.
2.De trimsalon daartoe is ingericht om uw kat vakkundig te kunnen trimmen.
3.De trimsalon probeert altijd uw
kat er goed uit te laten zien.

 

Op al onze trimbehandelingen zijn de algemene voorwaarden van VVTN van kracht.

Deze vindt u hier:

Algemene Voorwaarden VVTN Trimsalons
PDF – 137.0 KB 74 downloads

Dier-, milieu- en mensvriendelijke producten

 

Furelity staat voor dier-,milieu- en mensvriendelijke producten en maakt onder andere gebruik van de producten van Nogga. 

Nogga is geïnspireerd door natuurlijke actieve ingrediënten die van nature al aanwezig zijn in een gezonde huid. Zij hebben een revolutionair en uniek dermo-cosmetische product ontwikkeld voor alle huisdieren, klein en groot. 

 

Alle producten zijn organisch en met zorg samengesteld. Enkele ingrediënten zijn:

 • Tomatenextract: van nature rijk aan vitamine A en C helpen tomaten de productie van collageen in de huid en hebben ze antioxiderende eigenschappen, waardoor de huid van je huisdier blij en gezond blijft. De gecombineerde acties van alle bestanddelen van tomaat maken het een bruikbaar cosmetisch ingrediënt, in het bijzonder voor huisdieren met een onaangename geur. De verfrissende, verkoelende en deodoriserende werking van verse tomaten maakt ze tot een ideaal ingrediënt voor onze Purifying shampoo.
 • Peper-extract: rijk aan koolhydraten en stikstof, klinkt mooi! Het belangrijkste voordeel is dat het een gezond ogende huid kan bieden. Peper staat bekend om het stimuleren van de bloedstroom naar de huid, waardoor zuurstof en noodzakelijke voedingsstoffen de cellen kunnen bereiken wat essentieel is voor een gezonde huid en vacht.
 • Vitamine complex: zorgt ervoor dat de huid en de vacht hun 5 vitamines per dag krijgen. Vitamine A, E, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 en B12 (ok, we hebben gelogen, er zijn er meer dan 5 ..) maar we hebben ze allemaal geselecteerd omdat dit ongelooflijk belangrijke vitaminen zijn voor een gezonde huid en vacht.
 • Olijfpitboter: het heeft alle goede eigenschappen van olijfolie en het dringt met gemak de huid binnen en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid van uw huisdier. Olijfboter staat ook bekend om zijn anti-jeukeigenschappen, uitstekend nieuws voor huisdieren met een gevoelige huid.
 • Capparis Spinosa: ook wel Flinders Rose genoemd, is een vaste plant met ronde, vlezige bladeren en grote witte tot roze-witte bloemen. Bekend om zijn ontstekingsremmende, irriterende en jeukverzachtende eigenschappen.

 

 

 


Lokatie


Furelity komt bij u thuis uw kat verzorgen. Een professionele trimtafel en trimspullen worden meegebracht.
Bedenk voor uzelf welke ruimte het meest geschikt is om uw kat te laten verzorgen. Let hierbij op: is dit een onbekende ruimte? Kies hier dan liever niet voor, aangezien een (eerste) trimbeurt als spannend kan worden ervaren door uw kat. Een onbekende plek helpt dan niet mee. Houdt er tevens rekening mee dat veel haren zullen rondvliegen. Bedenk van tevoren een geschikte ruimte, overleg indien nodig met Furelity. Niet iedere kat reageert positief tijdens een vachtbehandeling. Wanneer personeel niet in de buurt is, zijn katten over het algemeen rustiger. Dit zal ter plekke met u worden besproken.

 

Bedenk van tevoren:

 • De meest geschikte ruimte.
 • Wel of niet aanwezig blijven tijdens de vachtbehandeling.
 • Of uw kat mogelijk angstig/agressief reageert, meldt dit bij Furelity.
 • Reiskosten buiten 5 km vanaf Weert €0,30 per kilometer (heen- en terugrit).
 • Parkeerkosten? Geef dit svp tijdig door, dit wordt doorberekend.

 

Werkzaam binnen regio Weert-Helmond


Tijdsduur

 

Dit is afhankelijk van welke vachtbehandeling wordt gegeven en de kat. Wanneer een kat bijvoorbeeld onrustig is, zal de vachtbehandeling langer duren, omdat er tussentijdse pauzes worden ingelast. Zo raakt de kat zo min mogelijk gestresst en zal hij de vachtbehandeling als prettig ervaren.


Alle vachtbehandelingen variëren tussen de 45-60 minuten.


Tarieven


De tarieven van Furelity kunt u vinden onder het kopje 'Tarieven'.

Furelity rekent voor gereden kilometers, spoedbehandelingen (u krijgt voorrang voor een afspraak), scheren en/of wassen,
avonduren en weekenden extra kosten.

 

Overige extra kosten kunnen zijn:

 • Dierenartskosten voor verdere behandeling van de kat*
 • Antivlooien- en/of wormenpil

 

* Bijvoorbeeld wanneer de kat onder narcose moet worden behandeld, of voor verdere behandeling door ziekte.